Julestemning på Hafjell hotell.  Vi tilbyr julebord i november og desember.  Dessuten er hotellet åpent i julen.
Velkommen til julebord på Hafjell Hotell
Show full image
Hide full image

Julebord i Lillehammer regionen

Pris fra
589 NOK
19 | November 18:00
20 | November 18:00
26 | November 18:00
27 | November 18:00
03 | December 18:00
04 | December 18:00
10 | December 18:00
11 | December 18:00
Velkommen til julebord hos Hafjell hotell som tilbyr førjulstemning og deilig julemat. Hafjell Hotell har tre julebordsweekend med flott julebord og god dansemusikk.
Velkommen til julebord hos Hafjell hotell som tilbyr førjulstemning og deilig julemat. Hafjell Hotell har fire julebordsweekend med flott julebord

Hafjell Hotell arrangerer vårt tradisjonelle og populære julebord i utvalgte helger i november og desember.

Julebord på Hafjell HotellMange er nok i tenkeboksen om de i det hele tatt skal ha julebord i år, og det er ikke vanskelig å forstå. Men i disse annerledes tidene har alle behov for ett avbrekk fra den nye hverdagen, ett sosialt selskap med snev av normalitet, god mat og drikke og mye kos. Da skal dere vite at vi står klare til å servere nettopp det.

Det er tillatt med inntil 100 personer i ett selskap hos oss. Selskaper og julebord går under «arrangert selskap» og ikke som privat fest hvor begrensningen nå ligger på inntil 20 personer. Hotellet har flere små og store lokaler som gruppe kan reservere.

Reserver hele hotellet for julebord og overnatting kun til din gruppeKun dere på hele hotellet, uten å måtte ta hensyn til andre! Ønsker man å reservere hele hotellet med overnatting kan dette gjøres utenom ordinære julebordhelger. Altså, dere kan selv velge hvilken dag i uken dere vil komme.

Smittevern julebordVi tar smittevern på alvor, og god informasjon rundt dette vil hjelpe hele gruppen med å senke skuldrene før, under og etter feiringen – og du og din ansatte kan samles til ett hyggelig og trygt julebord i år også.

Våre julebord


Våre julebord arrangeres på lørdager og konseptet er i år litt annerledes enn vanlig, men maten er minst like god:
• Forrett – serveres ved bordet på tallerken
• Hovedrett/ varmmat – serveres fra buffet i mattorget, og vi oppfordrer til å holde avstand og benytte antibac på vei inn og ut. Serveringsbestikket blir kontinuerlig byttet ut.
• Dessert – serveres fra buffet i mattorget på samme måte som hovedretten og de samme huskereglene brukes der.
• Det er bordbestilling av drikkevarer også etter middagen.

Julebordsweekend


19. - 21.november
26.- 28.november
3. - 5.desember
10. - 12.desember

For tilbud om julebord ta kontakt med F&B Manager Roger Herold [email protected]
Husk at på Hafjell Hotell får du en av de beste hotellfrokostene i Oppland.
Julebordsbuffett serveres fra klokken 18.00 - 21.00. Musikk fra klokken 22.00

Musikk til julebord på Hafjell Hotell

Husk at på Hafjell Hotell får du en av de beste hotellfrokostene i Oppland.

Julebord kan også arrangeres i andre perioder hvis ønskelig. Be om et pristilbud på julebord med overnatting. Julebord serveres fra klokken 18.00 til 21.00 og musikk fra klokken 22.00.

JULEBORD PÅ STORHYTTE


Prøv catering til en storhytte på Hafjell fra Hafjell Hotell. Vår samarbeidspartner Hafjell Exclusive har flere store hytter som passer perfekt til å arrangere julebord for bedrifter eller venner.

Disse storhyttene har 16 til 31 sengeplasser. Ta kontakt for et pristilbud på catering eller overnatting på storhytte i forbindelse med julebord.

Fasiliteter