Kjelke Lillehammer

Kanthaugen Freestyleanlegg var arena for kulekjøring, freestyle hopp og ballett under OL 1994. I dag benyttes ballett-bakken i anlegget til kjelkekjøring og andre aktiviteter. Akebakken er ca 1 km lang og relativt slak, og den er lyslagt slik at kveldskjøring er mulig.
Anlegget er på sørsiden av Lysgaardsbakkene hoppanlegg. Kjelkekjøring er ingen olympisk gren, men har like fullt blitt en av Lillehammers mest populære vinteraktiviteter. Kjelken kobles direkte på skiheisen, og du sitter på kjelken mens du blir trukket til topps. Før start blir alle utstyrt med hjelm og briller, og på vei ned bestemmer du farten ved hjelp av bremsen. Etter noen turer får du virkelig taket på det, og smil og latter sitter garantert løst. Kjelkekjøring passer for alle aldersgrupper, men man må være 10 år for å kjøre alene. Velkommen til snøsprut og moro!

AKING MED KJELKE
Før start blir alle utstyrt med hjelm og briller. Etter noen turer får du virkelig taket på det, og smil og latter sitter garantert løst. Kjelkekjøring passer for alle aldersgrupper, men man må være 10 år for å kjøre alene. Velkommen til snøsprut og moro.

FASILITETER
I tilknytning til bakken finnes det en varmestue hvor det kan serveres varmt og kaldt drikke. Musikkanlegget kan benyttes og trådløs mikrofon kan kobles til. Varmedresser leies ut.

SESONG
Under normale værforhold varer vintersesongen fra primo desember til medio april.

ÅPNINGSTIDER FOR AKING MED KJELKE
Sesongen varer desember – april
Les mer

Kontaktinformasjon