Sommerkonserter i Ringebu stavkirke

Opplev sommerkonserter i Ringebu stavkirke i juli måned med blant annet Ingebjørg Bratland, Bjørn Kåre Odde og flere kjente artister.
Opplev sommerkonserter i Ringebu stavkirke.

10.juli 2022
Utekonsert med Ingebjørg Bratland trio i Ringebu Prestegard.

Ingebjørg Bratland er knapt fylt 30 år, men hun er allerede kjent både nord og sør i vårt langstrakte land for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne. Hennes karriere begynte i ung alder i folkemusikkmiljøet, men hun har beveget seg ut av dette og mot popverdenen – selv om låtene har et umiskjennelig Bratlandsk særpreg.
Ingebjørg er nysgjerrig og oppsøkende i sine musikkvalg. Med låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» med Lars Vaular, «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg», har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Sett av kvelden for å få oppleve en fabelaktig formidler! En konsert med Ingebjørg byr alltid på nydelig låter ispedd lune anekdoter.

17.juli 2022
Endelig kan vi, forhåpentligvis, invitere til en kirkekonsert i Ringebu stavkirke under mer normale omstendigheter!

Bjørn Kåre Odde har kommet med sitt debuttalbum, «Folk Chamber». Som tittelen tilsier, er dette kammermusikk, og repertoaret består av hans vakre, enkle og underfundige melodier ikledd varm stryk.

Odde har i snart et tiår vært en av de mest attraktive felespillerne i landet, både som konsertmusiker og dansemusiker. Det er tradisjonsmusikken fra Gudbrandsdalen som ligger i bunn, og med erfaring som komponist og arrangør har han fått oppmerksomhet langt utover folkemusikken i både inn- og utland.