Takk Skarru Hafjell
Takk skarru Hafjell
Katastrofe kommer til Hafjell
Afterski på Gaiastova
Gaia i påsken
July Sax på Gaiastova
DJ Biggs
Tico på Gaiastova
Gaiastova

Takk skarru Hafjell

Velkommen til Takk Skarru Hafjell, årets avslutningshelg i påsken. Det blir en helg med masse aktiviteter, konserter og afterski spredt utover hele anlegget og med all denne snøen har vi garantert bra skiføre. Opplev sesongavslutningen på Hafjell og få med deg alt som skjer denne avslutningshelgen. Programmet for Takk Skarru Hafjell blir lagt ut om kort tid.  

På Midtstasjonen blir det aktiviteter for alle, med snøvolleyball og rebusløp fra klokken 12-14. Topp stemning på afterski på Gaiastova, Skavlen, Ryk & Reis og Woody’s hver dag.

Tidenes påske på Gaiastova Afterski

Afterski på Gaiastova

Gaiastova inviterer til påskefest med arrangementer som garanterer den riktige påskestemningen. Alt er planlagt til minste detalj, og Gaiastova satser på årets største fester hele tre dager på rad. Alltid gratis inngang ID: 20 år

18/04 På Skjærtorsdag smeller det med 90´s party, giveaways og kanskje noen overraskelser til dere som drar den helt ut! Dj BIGS setter stemningen med retro beats og effekter dere ikke har sett tidligere. Det er ikke nødvendig å kle seg ut, men beste kostyme vinner billetter til «We Love the 90’s 2019 på Telenor Arena!»

19/04 og 20/04 Langfredag og påskeaften gjentar vi suksessen med Saksofonisten JulySax og DJ BIGS! July er norges råeste på saksofon, og setter virkelig en stemning som får gåsehuden til å sette seg! Dette er et show du ikke vil gå glipp av!

Tilbakekalt fra USA, kommer trubaduren, myten, legenden Tico! Han spiller tradisjonen tro, onsdag 19/4-lørdag 20/4 på terrassen. Så, ta med solkrem og alle venners venner, for dette blir en fantastisk avslutning på sesongen. NYT de siste svingene før du pakker bort skiene når påsken er over for denne gang.

Første påskedag 21.04
09:00-16:30 Hafjell Alpinsenter er åpent

Andre påskedag 22.04
09:00-16:30 Hafjell Alpinsenter er åpent, dette er sesongens SISTE dag. Nyt de siste svingene før du pakker bort skiene!

Tags
takk skarru hafjell
avslutningshelg hafjell