Utleie hytte hafjell
Utleie hytte
Utleie hytte
Utleie hytte
Utleie hytte
Nordlia hytte
Mosetertoppen storhytte
Hemsæter hytte
Nest hytter i Hafjell
Hyttekos med peis
Hytte i høstferien
Høstferie på fjellet
Kårbolig
Lunnstadmyr
Hafjell Gard hovedhus
Hafjell Gard hytter
Mosetervegen hytte
Lodge 31
Hafjell Lodge storhytter
Låven storhytte
Lodge 24
Nordlia 17
Bergstad
Hafjell gard
Høstferie

Utleie hytte

Utleie av hytte

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter for utleie like ved Hafjell Bike Park og påstigning gondolen. Hyttene er lokalisert i Nordlia, Hafjell Gard og Sørlia hyttegrend med kort kjøreavstand til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen. Så har vi hytter på Mosetertoppen, Hafjell Panorama og Hafjelltoppen dersom man ønsker fjellterreng og turstier i helger og høstferie. 

Hafjell er lokalisert omtrent 3 km fra Hunderfossen og 15 km fra Lillehammer by. Når du er i Hafjell er du ved starten av Gudbrandsdalen.

Hytteutleie Hafjell

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

Leie hytte høstferien

Hafjell Resort har hytter fra 6 til 31 sengeplasser. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når dere bestiller hytte til ferieoppholdet i Hafjell og Lillehammer regionen. Enkelte dager i høstferien er i ferd med å bli fullbooket. Vi anbefaler at dere bestiller nå for det stor etterspørsel etter overnatting og billetter til Lilleputthammer.

Våre hytter i Hafjell

Våre hytter har inngang/utgang direkte til det fri og dette begrenser også kontakt med andre gjester. Hyttene er både vasket og desinfisert. Etter hver avreise vil boenheten bli grundig vasket for så igjen å bli desinfisert. Vi legger på nye putevar på alle ankomne boenheter.

<% totalFilter %> filter applicerade