Utleie hytte
Utleie hytte
Utleie hytte
Utleie hytte
Utleie hytte
Utleie hytte
Utleie hytte
Hafjell Gard hytter

Utleie hytte

Utleie av hytte

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter for utleie like ved Hafjell Bike Park og påstigning gondolen. Hyttene er lokalisert i Nordlia, Hafjell Gard og Sørlia hyttegrend med kort kjøreavstand til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen. Så har vi hytter på Mosetertoppen, Hafjell Panorama og Hafjelltoppen dersom man ønsker fjellterreng og turstier. 

Hafjell er lokalisert omtrent 3 km fra Hunderfossen og 15 km fra Lillehammer by. Når du er i Hafjell er du ved starten av Gudbrandsdalen.

Hytteutleie

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

Hytte til leie

Hafjell Resort har hytter fra 6 til 31 sengeplasser. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når dere bestiller hytte til ferieoppholdet i Hafjell Hunderfossen. 

Tags
utleie hytte
<% totalFilter %> filter applicerade