Langrenn på fjellet
Lodgen
Lekeland Hafjell
Stolheis i Hafjell med Fakkelmannen
Skavlen restaurant på Mosetertoppen
Lillehammer
Hafjell
Hafjell
Hafjelltoppen

Inspirasjon i Hafjell

Skiferie i verdensklasse

Velkommen til Hafjell

Hafjell og Lillehammer regionen er et eldorado for alle som er glad i vintersport. Her finnes gode alpinanlegg og langrennsløyper i verdenstoppen.

Vinterbyen Lillehammer

I tillegg mange andre spennende aktiviteter for hele familien og Lillehammer by er kun 15 km unna for de som ønsker "urbane opplevelser" som klatresenter, Perfect Escape eller bare rusle i Storgata.

Restauranter og afterski

Er dere i skibakken anbefaler vi å ta en lunsj på Hafjell Lodge eller Gaiastova som er like ved alpinløypene.  I helgene og særlig lørdag er det full fart på dansegulvet med afterski med DJ eller live musikk. 

For barn og unge innendørs

For de aller minste kan et besøk i Lekeland Hafjell være et fint avbrekk i skiferien - spesielt bra når det er skikkelig kaldt ute eller de få dagene det blåser på Hafjell. For ungdom anbefaler vi Tyrili klatresenter, Perfect Escape eller tur til Jorekstad badeland.
 

Arrangementer i regionen

Hafjell Resort har laget en kalender for arrangementer og festivaler i Lillehammer-regionen. Her finner du det meste av hva som skjer og den blir oppdatert ukentlig med nye arrangement.

Aktiviteter og opplevelser i Lillehammer regionen