Sommerferie i Lillehammer regionen

Hafjell Resort har hotellrom, hytter og leiligheter og rabatterte familiepakker.

Lillehammer regionen

Bestill din sommerferie

Hafjell Resort har den beste beliggenheten for din ferie i Hafjell Hunderfossen og Lillehammer regionen.

Overnatting i Hafjell

Bestill overnatting i Hafjell

Opplevelser i sommer

Bestill her

For barna

Lillehammer regionen er et eldorado for barna. Stabilt sommervær med sol og varme dager. Kort avstand til familieparker, lekeland og badeland. Mange gode overnattingssteder og restauranter. Rusle i Storgata på Lillehammer eller ta et bad på Jorekstad. 

Opplevelser for barna

Lilleputthammer
Maihaugen museum på setra

Kultur

På Lillehammer er det stort tilbud av kultur og museer. Hva med en tur til Maihaugen og Norges Olympiske museum eller opplev Lillehammer kunstmuseum? Besøk også dikterhjemmene Bjerkebæk og Aulestad eller stikk innom Norsk Vegmuseum ved Hafjell. Er du på vei nordover er Ringebu stavkirke verdt en avstikker fra E 6. For de som skal sørover mot Oslo anbefaler vi et stopp ved Prøysenhuset.

Les om kulturtilbudet

Ut i naturen

Fjellene våre er ikke spektakulære som i Lofoten og Romsdal, men "snille" og god tilrettelagte for de som ønsker å oppleve fred og ro. Her finnes stier som du kan følge til våre utsiktspunkter og er du heldig så ser du helt til Jotunheimen og Rondane på gode solskinnsdager.  Vi anbefaler også å prøve fiskelykken i noen av våre fiskevann på Øyerfjellet.

Ut i naturen

Nevelfjellet
Storhytte Hafjell

Overnatting

Hafjell Resort har et stort utvalg av overnatting som passer for de fleste. Våre hytter og leiligheter er lokalisert nede i dalen eller oppe på fjellet. De fleste rett ved Hafjell Bike Park. I tillegg har vi store hytter for dem som ønsker god plass i sommerferien sin. Vårt hotell er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.

Finn overnatting