Sommerhytte på fjellet
Sommerhytte til leie
Hafjell Gard hovedhus
Hafjell Gard
Hafjell Gard
Sommerhytte til leie
Sommerhytte til leie i Norge
Sommerhytter til leie på The Nest
Sommerhytte på Hafjell
Sommerhytta
Sommerhytte på Nordlia
Moltmyrvegen 23
sommerhytter Bergstad
Sommerhytter på Hafjell
Sommerhytte på The Nest
Nest hytter
Låven storhytte
Mosetertoppen storhytte
Hytte med minigolf
Sommer i Hafjell
Sommer i Hafjell
Hafjell Bike Park
Sommerhytte og Lilleputthammer
Hunderfossen
Sommerhytter ved Hafjell Bike Park
Lillehammer by om sommeren
Sommerbad på Lillehammer
Sommerhytte på fjellet

Sommerhytte til leie

Ser du etter sommerhytte til leie i Norge så er Lillehammer og Hafjell et godt valg.  Her er sommerværet stabilt varmt og det er kort reiseavstand fra sommerhytta til opplevelser og aktiviteter i regionen. 

Hafjell Resort har et stort utvalg av sommerhytter for utleie like ved Hafjell Bike Park og påstigning gondolen. Hyttene er lokalisert i Nordlia, Hafjell Gard og Sørlia hyttegrend med kort kjøreavstand til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen. Så har vi hytter på Mosetertoppen, Hafjell Panorama og Hafjelltoppen dersom man ønsker fjellterreng og turstier i helger og sommerferie. 

Hafjell er lokalisert omtrent 3 km fra Hunderfossen og 15 km fra Lillehammer by. Når du er i Hafjell er du ved starten av Gudbrandsdalen.

Sommerhytter i nærheten av familiepark

Lilleputthammer Familiepark i Hafjell 15 km nord for Lillehammer er en familiepark spesielt for barna mellom 1 og 9 år. Her kan barna kjøre tog, biler, båter, pariserhjul, karusell, berg- og dalbane eller suse ned i Olas froskehopp. Prøv også Olas klatrepark som er en spennende aktivitet. Det er gratis parkering for gjester.  

Familieparken i Hunderfossen er en av Norges største familieparker med mange spennende nyheter og kombinasjonen Lilleputthammer familiepark en dag og Hunderfossen neste dag er en uslåelig familiepakke for hele familien. Vi anbefaler også at du tar deg tid til å besøke Norsk vegmuseum som er nabo til Hunderfossen. Her er det gratis inngang.

Sommerhytter i Hafjell

Hafjell Resort har sommerhytter fra 6 til 31 sengeplasser. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når dere bestiller sommerhytte til ferieoppholdet i Hafjell og Lillehammer regionen.