Fåbergturneringen
Fotball på Fåberg
Øyer idrettsplass
Øyer idrettsplass
Jorekstad badeland ved fotballbanene
Hytter i Hafjell
Leiligheter på Solsiden i Hafjell
Leiligheter på Sørlia
Hytter på Nordlia
Hafjell Hotell
Hafjell Alpinlandsby
Bestill storhytte til Fåbergturneringen
Hafjelltunet Fåbergturneringen

Fåbergturneringen

Faabergturneringen er en fotballturnering for jenter og gutter i alderen 6 – 14 år og spilles 17 og 18.august 2024. Hvert alderstrinn og kjønn har sin egen klasse. På grunn av flommen i 2023 og store skader på anlegget på Jorekstad vil det bli spilt kamper i Øyer og på Jørstadmoen også i år.  Flere av bostedene til Hafjell Resort er lokalisert like ved fotballbanene i Øyer sentrum.  Vi kan nevne Hafjelltunet, Alpin Apartments Solsiden, Hafjell Alpinlandsby Pluss, Hafjell Hotell og hytter i Nordlia.

Om Fåbergturneringen

Under Fåbergturneringen har dere mulighet til å spille mot lag dere vanligvis ikke møter i seriespillet hjemme. Fåbergturneringen er en fin anledning til å starte høstsesongen i fotball etter en velfortjent sommerferie.

Fåbergturneringen i fotball for jenter og gutter i alderen 6 - 14 år. Hafjell Resort tilbyr ledig overnatting på hotell, hytter og leiligheter for deltakende lag. Alle lag i Fåbergturneringen får fem kamper hver i løpet av denne fotballhelgen og de spilles på gressbaner som ligger på samme område på Jorekstad og Øyer Idrettsplass. 

Fåbergturneringen er en fotballturnering for jenter og gutter i alderen 6 – 14 år og spilles i siste helgen før skolestart. Hvert alderstrinn og kjønn har sin egen klasse.

Turneringen spilles på 18 baner med enten kunstgress eller naturgress. Alle banene ligger innenfor en radius av omtrent 500 meter. De fleste banene ligger på Jorekstad stadion. På grunn av flommen i 2023 og store skader på anlegget på Jorekstad vil det bli spilt kamper i Øyer og på Jørstadmoen også i år.

Ledig overnatting Fåbergturneringen

Hafjell Resort har mange lag som bestiller årlig overnatting under Fåbergturneringen.  De fleste ønsker å bo på våre leiligheter eller hytter og noen lag på hotellet Hafjell Hotell.  Mange av våre bosteder er i gangavstand til Øyer idrettsplass.

<% totalFilter %> filter applicerade