Fåbergturneringen
Fotball på Fåberg
Jorekstad badeland ved fotballbanene
Hytter i Hafjell
Leiligheter på Solsiden i Hafjell
Leiligheter på Sørlia
Hytter på Nordlia
Hafjell Hotell
Hafjell Alpinlandsby
Bestill storhytte til Fåbergturneringen

Fåbergturneringen

Faabergturneringen er en fotballturnering for jenter og gutter i alderen 6 – 14 år og spilles i siste helgen før skolestart. Hvert alderstrinn og kjønn har sin egen klasse. Lagene var fra fylkene Trøndelag. Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Akershus, Oslo, Hedmark og Oppland. 

Om Fåbergturneringen

Under Fåbergturneringen har dere mulighet til å spille mot lag dere vanligvis ikke møter i seriespillet hjemme. Fåbergturneringen er en fin anledning til å starte høstsesongen i fotball etter en velfortjent sommerferie.

Fåbergturneringen i fotball for jenter og gutter i alderen 6 - 14 år. Hafjell Resort tilbyr ledig overnatting på hotell, hytter og leiligheter for deltakende lag. Alle lag i Fåbergturneringen får fem kamper hver i løpet av denne fotballhelgen og de spilles på 14 glimrende gressbaner som ligger på samme område på Jorekstad. 

Fåbergturneringen er en fotballturnering for jenter og gutter i alderen 6 – 14 år og spilles i siste helgen før skolestart. Hvert alderstrinn og kjønn har sin egen klasse.

Turneringen spilles på 18 baner med enten kunstgress eller naturgress. Alle banene ligger innenfor en radius av ca 500 meter. De fleste banene ligger på Jorekstad stadion. Hafjell er lokalisert 9 km fra Jorekstad der alle kampene spilles.

Ledig overnatting Fåbergturneringen

Hafjell Resort har mange lag som bestiller årlig overnatting under Fåbergturneringen.  De fleste ønsker å bo på våre leiligheter eller hytter og noen lag på hotellet vårt i Hafjell.