X Games Hafjell
X Games
X Games
X Games
X Games
X Games
X Games
X Games
X Games Hafjell
X Games 2020

X Games

X Games i Hafjell arrangeres lørdag 7 og søndag 8.mars 2020. Det blir Big Air lørdag og slopestyle søndag, inkludert nyvinningen Knuckle Huck.

X Games Hafjell

Siste gang «X Games Norway» ble arrangert i Hafjell, i 2017, kom det 17 500 tilskuere. Norge ble suverent beste nasjon med tre av åtte gullmedaljer, to sølv og en bronsemedalje.  Kom og opplev fete triks, uredde utøvere, kule konserter og ikke minst en magisk stemning i et flombelyst Hafjell når selveste X Games kommer til Norge. Dette er vinterens høydepunkt for deg som er glad i actionsport.

I uke 10 i mars er verdens største actionsport-stjerner på snowboard og ski på plass på Hafjell for å konkurrere om attraktive X Games-medaljer. X Games på Hafjell er Norges motstykke til X Games i Aspen, og i år konkurreres det i Slopestyle i tillegg til Big Air.

Artister X Games

Det blir kveldsarrangementer fra torsdag til lørdag. Under X Games Norway 2020 opptrer følgende artister Musti, Chris Abolade, Arif og Alan Walker.

Finn ledig overnatting X Games lørdag - søndag

Ta kontakt med Hafjell Resort for overnatting under X Games 2020 på Hafjell. Denne helgen i mars er en av de mest populære helgene i Hafjell og med X Games blir det folkeliv og god stemning. Ikke vent med å bestille - her blir det fullt. I mars 2020 er det femte gang X Games arrangeres i Norge.

Praktisk info om X Games Norway 2020

Sted: Hafjell, bunnområdet til alpinsenteret
Tidspunkt: Dørene åpner lørdag 7. mars 15:00 til ca 21:00. Søndag 8. mars 09:30 til ca 15:50
Ankomst: Det går rutebuss fra Lillehammer togstasjon helt frem til arenaen. Busstoppet ved arenaen heter Hafjell. Det tar 20 minutter fra Lillehammer til Hafjell. Det er parkering ved Hafjell alpinanlegg. Det er gåavstand fra bussholdeplass og parkeringsplassen til arenaen.  Flere av leilighetene og hyttene hos Hafjell Resort er i gangavstand til X Games arenaen.

Program X Games

*kan endres
Lørdag 7. mars 
15:00 Dørene åpnes
Snowboard Big Air damer finale
Ski Big Air damer finale
Snowboard Big Air men finale
Konsert
Ski Big Air men finale
Konsert
Knuckle Huck Snowboard finale
Konsert
Knuckle Huck Ski finale

Søndag 8. mars
09:30 Dørene åpnes
Slopestyle Ski damer finale
Slopestyle snowboard damer finale
Slopestyle Ski menn finale
Slopestyle Snowboard men finale

Sjekk X Games Norway