Trollcup
Fotballbane i Øyer
Hafjell Hotell gangavstand til fotballbanene
Solsiden leiligheter kort avstand til Trollcup
Sørlia leiligheter kort avstand til Trollcup
Låven storhytte
Leiligheter på Hafjell Alpinlandsby
Hytter Nordlia
Hytter Trollcup
Lilleputthammer
Hunderfossen familiepark
Olas klatrepark i Lilleputthammer
Lekeland Hafjell

Trollcup

Troll cup fotballturnering i Hafjell som ligger i Øyer kommune finner sted 29-30.august 2020. Mange fotballag kommer til Trollcup for å oppleve god stemning og spennende fotballkamper med lag de ikke møter i sin fotballserie.  Fordelen med Trollcup er at alle kampene er lokalisert på Øyer idrettsplass med kort avstand til overnatting i Hafjell.  Dere finner også butikker og restauranter i sentrum av Øyer. Arrangøren har besluttet å flytte Trollcup 2020 til 29.-30.august i år.  Arrangøren håper at situasjonen har endret seg til slutten av august slik at de er i stand til å arrangere fotball-eventyr og at alle gjestene våre har lyst å besøke oss. Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputthammer Familiepark har åpent denne helga, de har plass til alle gjestene våre og de vil gi oss de samme prisene som vi får i mai. Overnattingsstedene i bygda har kapasitet og er klare for små og store trollunger.

Overnatting under Troll cup

Fotballkampene under Trollcup arrangeres på Øyer Idrettsplass som er i gangavstand fra Hafjell Hotell, Lilleputthammer, Lekeland Hafjell, Hafjell Alpinlandsby Pluss, Nordliahyttene og Alpin Apartments Solsiden. Pluss at vi tilbyr overnatting for lag i storhytter.  Ta kontakt med Hafjell Resort dersom deres fotballklubb skal delta under Trollcup.  

Trollcup er en tradisjonsrik fotballturnering som arrangeres av fotballgruppa i Øyer-Tretten Idrettsforening. Turneringen er for jenter og gutter i alderen 7-12 år. Kampene spilles på kunstgress og naturgress på Øyer idrettsplass som er lokalisert sentralt med kort avstand til overnatting, butikker, restauranter, Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. 

Trollcup følger NFF sine retningslinjer for påmelding og deltagelse på fotballcuper i henhold til barneidrettsbestemmelsene.

Fakta om Trollcup

Omtrent 200 lag deltar.
Omtrent 1800 spillere, totalt rundt 3000-3500 tilreisende.
7-åringene spiller 3-er, 8 og 9-åringene spiller på 5-er og 10, 11 og 12 år spiller 7-er.
Alle lag spiller 4 kamper hver, 2 pr dag. Totalt spilles det i overkant 300 kamper i løpet av 2 dager.
Trollcup-deltakere, familiemedlemmer, lagledere og ledsagere kan kjøpe rabatterte billetter til Hunderfossen Familiepark.
Kampoppsett tilpasses så langt det lar seg gjøre for å kunne kombinere med besøk i Hunderfossen Familiepark.
Alle deltakere får premie.
Ett gutte- og ett jentelag kan vinne fine Fair Play-pokaler.
Det er salg av kioskvarer og grillmat.

Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell tilbyr spesialpriser for deltakere under Trollcup.

Tags
trollcup
trollcup 2019
trollcup hafjell
troll cup

Ledig hotell, leiligheter og hytter under Trollcup

<% totalFilter %> filter applicerade