Norsk litteraturfestival
Norsk litteraturfestival
Norsk litteraturfestival
Norsk litteraturfestival
Norsk litteraturfestival
Norsk litteraturfestival

Norsk litteraturfestival

Litteraturfestivalen på Lillehammer er vårens viktigste møteplass. Norsk Litteraturfestival er Nordens største litteraturfestival, med et variert program for lesere i alle aldre. Er du interessert i å oppleve forfattere på scenen og å diskutere litteratur og aktuelle samfunnsspørsmål med likesinnede?  I slutten av mai fylles Lillehammer av forfattere og litteratur. Vi kan garantere ord som beveger og opplevelser som tar deg en tanke videre. 

Dato for litteraturfestival

21. mai til 26.mai 2019
6 dager – 25 000 besøkende – 400 forfattere og artister fra hele verden

Norsk Litteraturfestival ‒ Sigrid Undset-dagene er Nordens største litteraturfestival med hovedvekt på nordisk samtidslitteratur og samspillet mellom litteratur og samfunn. Festivalen fikk status som knutepunktfestival i 2006, og har en sterk internasjonal profil. I 2019 arrangeres festivalen for 25. gang.

I slutten av mai fylles Lillehammers gater av forfattere og litteratur. Festivalen rommer forfattermøter, opplesninger, debatter, foredrag, prisutdelinger, forestillinger, utstillinger, seminarer, quiz og andre festligheter. Målet er å presentere viktige forfattere og god litteratur, og å debattere aktuelle samfunnstemaer.

Norges største bransjetreff

Norsk Litteraturfestival har arrangementer for barnehagebarn, skoleelever og voksne lesere med ulike preferanser og henvender ser til et bredt publikum. Festivalen er også Norges største bransjetreff for forfattere, oversettere, kritikere, forleggere og bibliotekarer.

Festivaltelefon + 47 970 11 516
E-post [email protected]

Tags
litteraturfestival
norsk litteraturfestival